Ik zoek werk

Wil jij graag werken in de zorg, of ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging in de zorgsector? Dan ben je bij CuraServices aan het juiste adres. CuraServices richt zich speciaal op de zorgsector, waarbij we enkel werken met en voor zorgprofessionals. Werken in de zorg vergt specifieke competenties en vaardigheden en wij zijn continu op zoek naar zorgprofessionals die beschikken over deze specifieke competenties en vaardigheden. Ben jij gemotiveerd en op zoek naar een nieuwe uitdaging, laat het ons weten zodat wij je kunnen helpen aan een leuke baan in fijne werkomgeving.

Veelgestelde vragen

Ik zoek werk. Wat moet ik doen?

Wat jij moet doen om die baan te vinden waar jij van droomt is heel simpel. Schrijf een goede motivatiebrief waarom jij absoluut de geschikte kandidaat bent om een vacature te vervullen. Zorg dat je CV up-to-date is en je kunt eventueel een open sollicitatie insturen. Of kijk of je via een uitzendbureau aan de bak kunt. Maar denk eraan, blijf altijd jezelf! Ook als je wordt uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek.

Hoe kan ik me inschrijven?

Via het navigatiemenu op onze website kun je jezelf inschrijven bij ons uitzendbureau. Ons uitzendbureau is speciaal gericht op werk in de zorgverlening. Klik in het navigatiemenu op “werkzoekenden” en vervolgens op “inschrijven”. Je komt nu terecht in een formulier. Dit kun je invullen en insturen. Je CV wordt opgenomen in onze database en eventueel kun je een motivatiebrief bijvoegen.

Kan ik ook voor een bijbaan bij jullie terecht?

Soms hebben wij ook bijbanen ter beschikking. Werkgevers zoeken wel eens naar personeel voor in de vakantie en de weekenden via ons. Maar ook voor flex-werk in de zorgverlening zijn werkgevers vaak op zoek naar personeel. Je kan dus absoluut bij ons terecht.

Vacatures

Bekijk ons actuele aanbod van vacatures en solliciteer!

Direct inschrijven

Schrijf je in en wij gaan voor je op zoek naar de perfecte job!