Over ons

CuraServices is een bedrijf dat haar roots diep in de zorgsector heeft liggen. We werken onder andere in de gehandicaptenzorg en psychiatrische zorg en zijn in staat om adequaat en tijdig uw personeelstekort op te lossen. Binnen de zorgsector is erg veel behoefte aan continuïteit en daardoor is het detacheren van een zorgmedewerker ook zeker een mogelijkheid. 

Professionals in de gehandicaptenzorg en psychiatrische zorg 

CuraServices is perfect in staat om de juiste match te maken tussen de behoefte van zorgvrager aan de ene kant en de juist toegeruste zorgverlener, “de ideale medewerker”, aan de andere kant. We leveren flexibele en gepassioneerde professionals, die hun sporen in het vak meer dan verdiend hebben. CuraServices ondersteunt en begeleidt mensen die afhankelijk zijn van zorg. De dienstverlening richt zich op de volgende aandachtsgebieden: psychiatrische zorg, gehandicaptenzorg, ouderen zorg, jeugdzorg (in open en gesloten setting) en begeleiding van mensen met een verstandelijke beperking. 

Professionals met ervaring in de ouderen zorg 

Zo zijn de medewerkers van CuraServices ruim ervaren in het ondersteunen van mensen met een stoornis aan het autistische spectrum, zowel jong als oud. Daarnaast is het ondersteunen van individuen of groepen met gedragsproblemen een uitdaging waar onze professionals succesvol in opereren. 

Onze vakkrachten hebben  veel ervaring met het ondersteunen van individuen of groepen met een probleemgedrag wat voortvloeit uit psychiatrische aandoeningen, of psychogeriatrische aandoeningen, die voorkomen bij de ouder wordende mens.  Ze stemmen hun begeleidingsstijl specifiek af op de cliënt en de doelgroep, laten daarbij merken dat ze de cliënt serieus nemen in hun behoeften. Daardoor wordt het zich openstellen voor begeleiding, begeleidbaar opstellen, een stuk beter hanteerbaar voor de cliënt. De intercedenten van CuraServices zullen een nauw contact onderhouden met de inlener, zodat we er zeker van zijn dat de aanpak van onze medewerker, passend en effectief aansluit bij de wensen van de inlener. 

Onze aanpak

In de zorgsector is een flexibele arbeidsinzet een noodzakelijk kwaad. Daar tegenover staat dat veel cliënten een sterke behoefte hebben aan een vaste begeleider die hen continuïteit en voorspelbaarheid geeft. Als dit wegvalt bestaat de kans op gedragsproblemen. Begeleiders van CuraServices zijn in staat zich binnen dit spanningsveld te begeven. 

Daarom dient een begeleider zich tijdens de eerste kennismaking rustig, empathisch en secundair uitnodigend op te stellen. Zo wordt het spanningsveld omgebogen tot een situatie van rust en vertrouwen. 

Onze missie

CuraServices heeft tientallen jaren ervaring binnen de zorgsector. We richten ons specifiek op de aandachtsgebieden psychiatrie,  LVB, waaronder mensen met een stoornis binnen het autistische spectrum, 1 op 1 begeleidingstrajecten, (jeugd)hulpverlening en ouderen zorg, waar ook thuiszorg onder valt. 

Met het plaatsen van een medewerker willen wij een belangrijke bijdrage leveren aan het borgen, verbeteren en consolideren van het gewenste dienstverleningsniveau aan de cliënt(engroep). Onze medewerkers weten zich dankzij hun rijke arbeidservaring en uitmuntende staat van dienst goed te onderscheiden. Als vanzelfsprekend beschikt elke medewerker over een recente Verklaring Omtrent Gedrag. 

Met onze inzet willen we binnen uw organisatie zo snel mogelijk weer continuïteit en rust creëren. Het detacheren van de medewerker is indien gewenst zeker bespreekbaar.

  • Uitzenden 80% 80%
  • Werving en Selectie 60% 60%
  • Payrolling 50% 50%
  • Detacheren 70% 70%

Persoonlijk

Persoonlijk contact en benadering vinden wij enorm belangrijk. Het is fijn als jij alsmede de werkgever een duidelijk beeld heeft bij de taken die uitgevoerd moeten worden, maar zeker ook voor de werkgever welk personeel er rond loopt. In de zorgverlening ga je nog altijd met mensen om. Een respectvolle omgang is vanzelfsprekend.

Transparant

Niks is zo fijn als een open, eerlijke houding. Dat we van elkaar weten waar we aan toe zijn. Wij verwachten dan ook dat jij dat altijd bent dan zijn wij dat ook en kunnen we elkaar altijd helpen. De werkgevers waar wij mee samen werken hebben eerlijkheid en transparantie ook hoog in het vaandel staan.

Professioneel

Professionaliteit is een vereiste op de huidige arbeidsmarkt waar we met zijn allen niet meer om heen kunnen. Een professionele houding is meer dan alleen het willen zoeken van een baan. Je mentaliteit is een belangrijke vereist in het zoeken naar een match met de juiste werkgever voor jou.